Numri i xhirollogarise ne Kosove

Numri i xhirollogarise ne ProCredit Banke eshte:

1160688695000142

 

Verifikoje xhirollogarine me emrin Elvira Haxhiaga si dhe shkruaje mesazhin “Tri meditimet”, si dhe emrin dhe mbiemrin tend.

Pasi qe e ke bere pagesen me shkruaj tek elvira@lookfeeldogood.com dhe meditimet do te dergohen direkt tek emaili yt.

 

Te mirepres dhe kam kenaqesine te ndihmoj!!

SeriozeElvira

 

Gonxhe

Mirdita Elvira qe shum vite jam tu vujt nga depresioni panika etj jam shum ne ni gjendje te veshtir si me kontaktu bashk ju lutem

Your email address will not be published. Required fields are marked *