Kompanite Afariste ne Evrope

Per kompanite afariste mbi 20 punetore:

• Workshopi/Punetoria “Kush jam une ne karrieren time” 
max 20 pers, 3-4 ore e ka vleren 900 €

• Ligjeratat e emocioneve negative respektivisht mendimit pozitiv, 

 – deri ne  50 person vlera eshte  1.500 €
 – 50 deri 100 persona vlera eshte 2.300 €.
  – Nese jane mbi 100 persona ateher i shtohet 20€ cdo personi extra.

Me dergon email tek elvira@lookfeeldogood.com
Per me shume detale dhe cdo cmim mund te diskutohet.

Your email address will not be published. Required fields are marked *