Kompani afariste

Per kompanite afariste mbi 20 punetore:

Workshopi/Punetoria “Kush jam une ne karrieren time”
– max 20 pers, 3-4 e ka vleren 500€

• “Ligjeratat e emocioneve negative respektivisht mendimit pozitiv”
– 50 persona  e ka vleren 500€,
– 100 pers. kushton 800 €.
– Nese jane mbi 100 persona ateher i shtohet 20€ cdo personi extra.

Me dergon email tek elvira@lookfeeldogood.com
Per me shume detale dhe cdo cmim mund te diskutohet.

Your email address will not be published. Required fields are marked *