Webinari i pare profesional per biznesin online ne gjuhen shqipe

Webinari i pare profesional per biznesin online ne gjuhen shqipe

kushthotecka Per biznesin online, do t’ja fillojne te flasin shume kompani. Duhet pasur kujdes shume, sepse shumcia e kompanive hyjne ne treg vetem per te perfitu e jo per te ndihmu. Sidomos nese flas per tregun ne Kosove.

Mire eshte qe ti te kesh dituri per kete, sepse epoka digjitale eshte duke ndodhur tani. Ne qofte se deshiron te egziston si biznes duhesh te jesh ne internet, perndryshe nuk egziston.

Me daten 2 shkurt ne ora 15.00 do te organizoj nje webinar me temen “Platformat e sukseshshme digjitale” dhe qe pikat kryesore do te jene:

  • Pse duhet cdo veprimtari biznesi te kete nje blog
  • Dallimi ne mes Webshopit dhe Biznesit Online
  • Dallimi ne mes faqes private ne Facebook dhe asaj zyrtare

Me pas Webshop nuk do te thote se je duke e drejtuar biznesin ne Internet.

Per te operu ne Internet si biznes ti duhesh te operosh ne disa platforma, ne te njejten kohe dhe keto t’i integrosh me njera tjetren dhe qe secila nga keto te gjeneron fitime. Nuk mjafton vetem me i postu artikujt per shitje, por duhesh be edhe marketingun. Marketingu eshte art dhe jo cdo kush mund  t’a bej kete.

Per te marr pjese ne webinarin e ri me daten 9/3  kliko ketu.

 

Regjistrohu ketu nese te intereson se si mundesh ta zhvillozh biznesin
ne internet!

Keshillat jane gratis dhe te ofrohen vetem ty qe ke potencial dhe ambicie
ta besh ate qe shumica s’dijne ta bejne!

 

 

Te mirepres!

 

Albin Dashi

Pershendetje Elvira Une quhem Albin punoj aktualisht is Interntet Marketing dhe SEO Consultant ne Companine ATIS shpk ne Shqiperi qe eshte hapur se afermi . Rastesisht gjeta blogun tuaj online duke kerkuar me termin marketingu ne internet.

Do ishte nje kenaqesi te ndaja me ju idete dhe njohurite e mia per kete fushe. mund te me kontaktoni ne : albin.dashi(@)atis-shpk.com

Ju pergezoj per punen e bere ne kete bolg dhe ju uroj suksese te metejshme!

Elvira

Te flmnd per mesazhin Albin. Sigurisht qe mund te gjejme ndoneje mundesi bashkepunimi. Tani do e shiqoj edhe faqen e kompanise suaj ne internet dhe do mbetemi ne kontakt.

Me te mira
//E

Your email address will not be published. Required fields are marked *