Seminari ne Prishtine – “A te menaxhon jeta ty, apo ti jeten?”

31/8, ora 11.00, ne Hotel “Prishtina”, Prishtine

A te menaxhon jeta ty, apo ti jeten?

Ky seminar te drejtohet vetem ty qe respekton veten dhe ja din vlerat vetes!

Lexoje thirrjen me poshte dhe konfirmoje ardhjen tende pa mendur shume. Kalibri i ketij seminarit eshte rezultat i nje pune 13 vjecare ne Skandinavi me rezultate dhe referenca te shkelqyera!

SEMINARI31gusht_Fotor

Konfirmoje ardhjen tende tek elvira@lookfeeldogood.com
Pagesa behet ne direkt ne vend. Eja me heret dhe gjeje nje vend te mire!

erinda beqollari

pershendetje elvira deshiroj dhe une te jem pjese e seminarit tuaj dhe ju pergezoj per kete nismen tuaj !respekte

Your email address will not be published. Required fields are marked *