Mediat sociale dhe sekretet e biznesit ne internet

Mediat sociale dhe sekretet e zhvillimit te biznesit ne internet

Mediat sociale duhen te behen profesioni yt dhe i cdo kujt tjeter qe deshiron ta menaxhoj nje biznes dhe jete te mire. Kanalet sociale kane kapacitet ta ndryshojne jeten dhe punen, nese din si me i shfrytezu. Nuk do te thote vetem nese ke biznes te “punosh” me internetin. Cdo person privat me apo pa biznes duhet me ja fillu me e be marketingut per aftesite  e veta, nepermes blogut, videove,twitter, Intagram.it Facebook-ut apo rejtave tjera.

Ketu poshte mund te regjsitrohesh per te pranuar keshilla profesionale mbi krijimin e platfromave te ndryshme ne internet.. Keshillat jane te bazuara ne njohurite dhe diturine e legjandave te marketingut ne Internet  dhe  pervojes time per ta zhvilluar biznesin ne internet.

Per  ty vlejne keto keshilla, ti qe je unik/e me ate qe e ben.   Sidomos per ty nese e ke ndonje aftesi unike dhe e zoteron dickafin por qe nuk ke guxuar ta provosh me heret.
Per te pasur 100% efekt nga keshillat e buletinit mbi biznesin online duhesh zoteru anglishten, sepse trajnimet ndohin te jene edhe ne gjuhen angleze.

Kjo faqe eshte gjithahstu edhe per ty qe e ke nje biznes, por qe deshiron ta besh ate me modern dhe terheqes nepermes mediave sociale.

Shumica e sipermarresve nuk kane njohuri te marketingut. Ketu eshte problemi i shume bizneseve.

Interneti dhe marketingu jane permbajtjet me te rendesishme nese deshiron me pas veprimtari te sukseshme. Per kete te duhet edukim. Per kete arsye e kam bere kete “flete regjistrim” qe te terhjeki vetem TY qe je 100% serioz/e me iden tende dhe qe e e din qe e trajton biznesin si biznes dhe asgje tjeter.

Nese nuk je ne internet ti sot, ti nuk egziston. E as gjenialiteti yt qe ti e zoteron.

Paramendo nese dikush eshte duke prit mu ate qe ti ke per te ofro?

Ne cdo cdo email qe do te vjen do te kuptosh nga nje sekret qe legjendet e biznesit online e kane be prej qe interneti eshte zbulu.

Nuk ke llogari e as nuk eshte korrekt qe ti dhe gjenialiteti yt te mshifen mbas frikes dhe jo sigurise!

Shkruaje emrin dhe email adresen dhe ti do t jesh ne fillimin e dickafit qe do te bej te jesh me afer qellimit tend dhe vetes tende.

Ti do te jesh ne listen time ku rregullisht do te pranosh keshilla qe te ofrojne dituri dhe vetebesim. E

Regjistrohu ketu nese te intereson se si mundesh ta zhvillozh biznesin
ne internet!

Keshillat jane gratis dhe te ofrohen vetem ty qe ke potencial dhe ambicie
ta besh ate qe shumica s’dijne ta bejne!

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *