Liroji traumat dhe mendimet negative me EFT

Liroji traumat dhe mendimet negative me EFT

Traumat dhe mendimet negative  DUHET pastrohen dhe lirohen nga trupi.  Kjo mund te behet ne disa menyra te ndryshme. Ka teknika te shumta qe perdoren nga psikologet dhe terapistet ne boten perendimore, si p.sh. ne Suedi.

Dua ta perkujtoj se traumat nuk lirohen nga antidepresivat, por duhet pastruar aktivisht me metoda relevante. Sa e kam pa une e vetmja alternative ne trojet tona per njerezit qe jane ne depresion dhe kane ankthe jane antidepresivat, pa marre parasysh se ne cfare niveli eshte depresioni apo ankthi dhe ne cfare gjendje eshte personi.

Ne kete video une e prezentoj dhe e demonstroj ne menyre gjenerale dhe te pergjithshme si une ju ndihmoj njerezve t’i lirojne traumat nga mendja dhe trupi. Natyrisht se kete e kombinoj me tekniken e intervestimit qe eshte baza e seances terapeutike.

Teknika e lirimit (EFT) qe une e perdori dhe qe eshte perdorur me vite te shumta me njeerzit qe kane perjetu trauma te medha, si.psh.te luftes apo tjera te renda keqtrajtuese.

Deshiroj te shtoj se pa marre parasysh se sa e rende apo e lehte eshte trauma ajo regjistrohet ne nenvetedijen dhe trupin tone dhe kur te gjendet aty nje kohe te gjate do te kemi probleme me veten tone, vetebesimin, zgjedhjet tona, relacionet, karrieren, shendetin dhe ne pergjithesi jeten.

Me shume per EFT-ne kam shkruar ketu dhe aty jane edhe videot prezentuese te kesaj teknike.

Te kisha sygjeru qe te hulumtosh me shume rreth kesaj teknike sepse eshte hsume efikase dhe mund te perdroim cdo dite per t’a pastruar energjine ne trupin tone. Me kete teknike behemi te pamvarur dhe mund te kujdesemi per shendetin tone.

Ketu poshte eshte videoja qe te lus te bashkangjitesh edhe ti dhe te bej dhe them ate qe e bej une.

Your email address will not be published. Required fields are marked *