Cka eshte interneti dhe pse duhesh ta kuptosh ate?

Cka eshte interneti dhe pse duhesh ta kuptosh ate?

Interneti eshte vendi dhe menyra me e lehte me gjet informacion, me shpernda, me kriju opinion dhe me kriju veprimtari biznesi. Eshte rrjet, teknologji, plac i informacionit!

Nepermes internetit jemi me kontakt cdo pjese te botes dhe cdo lajm ne cdo kend te planetit dhe jashte tij.

A e din se njerezit sot ne bote i kalojne 700 miliarda minuta ne Facebook?

Informacioni digital eshte be pjese e perditshme per cdo njeri dhe cdo veprimtari ne bote.

Pasi qe une punoj me Marketing te Internetit cdo dite dhe 80% e verpimtarise time te biznesit eshte e bazuar ne Internet e di se e ardhmja e cdo biznesi apo veprimtarie tjeter eshte nepermes Internetit.

Kurre me lehte dhe me lire ska qen me startu biznes se qe eshte sot. Pse? Sepse interneti e ben kete te mundur.

Nese edhe ti sikur une deshiron te besh dicka konstruktive me kohen qe e kalon ne Facebook dhe rrjetat tjera sociale lexo me poshte.

Me keto video poshte ju kam drejtu te rrinjve shqiptar, por edhe atyre qe jane te interesuar ne internet dhe aplikacione, qe e dijne anglishten dhe qe deshirojne mudnesi te reja te kompenzimit, duke kriju platforma digitale.

Tani te drejtohem edhe ty direkt  dhe shpresoj se do ta kuptosh se per cka eshte fjala. Kurre me heret nuk e kam pas me lehte t’i inkludoj edhe trojet tona ne veprimtarite e mia te ndryshme te biznesit sikurse tash me levizjen digitale me te re dhe moderne Ripple.

Mjaft te rrinj me jane bashkangjitur, por duhet te jemi edhe me shume.  Dhe te jemi aktiv. Ne video e shpjegoj me shume. Ketu poshte do ti postoj tri linqe, te videos se pjeses se pare, dyte dhe te tretes. Jane nga 5 minuta. Nese ke kohe te lutem shiqoji dhe nese te duken interesante kthehu prap ketu apo me shkruaj ne email se je e/i interesuar te me bashkangjitesh ne kete levizje digitale.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *