Pse bizneset e vogla dhe te medha duhet te jene ne rrjetin LinkedIN

Pse bizneset e vogla dhe te medha duhet te jene ne rrjetin LinkedIN


Bizneset e vogla apo te medha, jane gjithmone te mvarura nga konsumatoret.

Bizneset e vogla dhe te medha ne LinkedIN1/3 e popullesise jane te regjistruar ne Facebook. Ka mjaft ndermarres qe punojne nepermes Facebook-ut dhe shume here punonjesit mbas ketij gjiganti te madh me rregullat e tyre e procedurat e kane be me veshtire per biznese te depertojne me lehte tek konsumatoret. Ne anen tjeter ka mjaft biznese qe kane lulezuar bere multi milioner duke bere marketing dhe shitje nepermes Facebook. Pyetja eshte a mjafton vetem Facebook-u ? Pergjegjja eshte jo. Eshte si lotteri te mvaresh prej nje aktori qe ta drejton biznesin indirekt. Prandaj edhe njerezit kerkojne kanale tjera te depertojne kur ajo em e hershmja e ben me veshtire procesin e marketingut. 

Kanali i rrjetit social qe eshte duke lulezuar me shume se Facebook-u momentalisht eshet LinkedIN! Sonte eshte nje webinar per kete! Per ty qe e drejton biznesin apo ke plane te startosh ate, Linked IN do te jete burrim interesant i konsumatorve. Ne tregun shqiptar nuk e di se si shfrytezohen keto kanale sociale per biznes , por mire eshte te kete informata.

Per me shume info rreth ketij Webinari kliko ketu! 

Your email address will not be published. Required fields are marked *