Tri meditimet me te reja – kunder ankthit dhe depresionit

Mshefetsite e meditimeve – kunder ankthit dhe depresionit

Kunder depresionit zakonisht jemi mesuar te manipulojme trupin dhe trurin me antidepresiva. Ka zgjidhje me te shendetshme. Depresionit duhet hyre nga te gjtiha anet. Duhet te kemi nje zgjidhje holistike, pra ta sherojme mendjen, trupin dhe ndjenjen.

Meditimet jo vetem qe te pushojne dhe relaksojne, por ato munden ta shendoshin trupin dhe mendjen. Keto tri meditimet qe i kam kriju jane te udhehequra me zerin tim dhe te dizajnuara te ndikojne ne nenvetedijen tende. Nenvetedija eshte vendi ku te gjitha programimet kane ndodh dhe perjetimet e jetes jane regjistruar. Nese nenvetedijen nuk e kemi te “shendoshe” atehere edhe kur jemi te vetedijshem do te kemi probleme.
Tere jeten time profesionale kam punuar me teknika te ndryshme per t’i ndihmuar personave qe kane depresione, ankthe dhe fobie te ndryshme.

Meditimi te sjell paqe dhe qetesi ne tru dhe trup.
Meditimi te sjell paqe dhe qetesi ne tru dhe trup.

Eshte nje nder teknikat me te lashta ne bote per ta qetesuar trurin dhe trupin dhe ne Evropen Perendimore meditimet perdoren me masa te medha te mirembajme shendetin si ne jeten private poashtu edhe neper kompania afariste.

Kliko ne linkun me poshte dhe do te lexosh me shume per tri seancat qe i kam dizajnu dhe kriju te punohet me nenvetedijen dhe transformimin e energjise negative ne ate pozitive. Keto meditime nuk jane publike por vetem per ata te cilet i porositin.

Kliko ketu -> Tri meditimet me Elvira Haxhiaga

Your email address will not be published. Required fields are marked *