Ne muajin shkurt do ta vizitoj prap Kosoven

Do t’ju sjell lajme me te fresketa se ku dhe kur do ti bej ligjeratat dhe workshop-et qe ju kam premutar nepermes buletinint te keshillave dhe fqes time zyrtare ne Facebook.

Do te keni mundesi edhe te me takoni individualisht per seanca nese keni nevoje per keshilla shendetesore apo te karrieres.

Your email address will not be published. Required fields are marked *