Anemia dhe depresioni, Vitamini B9 dhe B12

Anemia dhe depresioni, Vitamini B9 dhe B12

Depresioni eshte gjendja me e popullarizuar e kohes moderne qe njerezimi e ka perjetu. Sot shumica e njerezve trajtohen me antidepresiva edhe pse ka zgjedhje tjera alternative qe jane shume me pak te rrezikshme per shendetin.

Depresioni eshte nje rezultat i inflamimit qe ka ndodh ne trup. Kjo sipas neurokirurgut suedez Nisse Simmensen. Kur niveli ushqyes nuk eshte i mjaftueshem ne trup, atehere rreziku me rra ne depresion eshte me i madh. Gjithashtu kjo vlen edhe per anemine.

Mvaret depresioni prej depresionit. Duhet pas parasysh se jeta i ka sfidat e veta dhe shume here eshte normal apo OK me qene ne depresion. Ndihma me  e mire qe mundet me qene dhe me efektive per personin qe eshte ne gjendje te depresionit eshte me fol me ndonje terapist profesional. Pa pas nevoj me marr antidepresiva.

Edhe vitaminat jane me te mira dhe te rendesishme. Sidomos Vitamini B. Me poshte ne video tregoj me shume se pse duhet marr Vitaminin B si komplement te ushqimit.

Ketu do ta postoj videon e bere ne Youtube enkas per Ty ne qofte se e ke anemine apo e ndin qe je ne depresion, ke ankth, apo e ke jeten shume te stresuar dhe ngarkuar.

Elvira

Naska, qka te intereson per kete gjender?

Ne pergjithesi mund te them qe krejt puna e kesaj gjendre mvaret prej nivelit te imunitetit qe e ke ne trup. Per kete arsye te sygjeroj per cdo rast te konsumosh me shume vitamian dhe minerale dhe sheqerin ta konsumosh ma pak.

Te pershendes
//E

FLAMUR BADUNI

– JU PERGEZOJ PER PUNEN QE PO BENI…POR DESHA TE DIJ DICKA ME SHUME N.Q.S. KA MUNDESI PER : ZHURMAT NE VESH, SHKAQET, MJEKIMI APO KURIMI I TYRE…A MUND TE ELEMINOHEN ZHURMAT E VESHIT ME MJETE OSE KURA POPULLORE…C,FARE ME KESHILLONI…SUKSESE E TE FALA JUVE…FLAMUR BADUNI.

Your email address will not be published. Required fields are marked *