Elvira Haxhiaga “Live” ne Tetove, Maqedoni me daten 20 Nentor 2012.

Elvira Haxhiaga “Live” ne Tetove, Maqedoni me daten 20 Nentor 2012.

Elvira Haxhiaga, filloi te ligjeroj profesionalisht ne kete event ne Tetove, pastaj vazhdoi ne Kosoven e saj te dashur. Ne Kosove debutoi si “Keynote Speaker”, apo mysafire speciale ku foli per 200 gra farmere dhe minstrise se Agri kultures se Kosoves per rendesine e njohurive bimore (Etno-botanike).

————————————————————————-
Ju informoj juve qe jetoni ne Maqedoni, apo keni miq atje se me daten 20/11 ne Tetove, do te ligjeroj per domethenien e energise pozitive dhe efektet e energjise negative.
Cilat jane konsekuencat dhe si mund ta ndryshojme strukturne e mendimeve qe te kemi me shume rezultate te mira ne karrier, biznes dhe jete. Kete organizim e bej ne bashkepunim me Mimoza Taqi.Mimoza me ka ftuar ta krijoj kete event.

Nese keni deshire te merrni pjese dhe te me degjoni “Live” ju lutem me kontaktoni mua apo Mimoza Taqi-n ne facebook. Cmimi eshte 20 Euro dhe ligjerata zgjat dy ore. Ju qe jeni aty do te keni mudnesi te rezervoni takime individuale. Tash, me trego qka kishe pasur deshire te marr si pike dhe qe eshte me rendesi per ty. Nese kam hapesire do ti marr prasysh, keto sygjerime dhe pyetje. 😉Me shkruaj direkt tek: elvira@lookfeeldogood.com
apo tek Mimoza Taqi tek: mimoza88@yahoo.com
 
 

Your email address will not be published. Required fields are marked *