Filmi “You can heal your life” me Louise L Hay

Filmi “You can heal your life” me Louise L Hay

Louise L Hay eshte autore dhe terapiste qe ju ka ndihmuar qindra mijera njerezve. Ne kete film me poshte do te kesh rastin te shohesh se si fuqia e mendimit dhe fjales mund ta ndryshoje jeten.

Nese po atehere shiqoje kete film me poshte.  Per tu inspiruar dhe motivuar ky material eshte i mrekullueshem. Mund ta shiqosh disa here dhe do te mesosh gjera te reja.

Filmi quhet ” You can heal your life” i bere nga Louise L Hay.  (“Ti mund ta sherosh jeten tende”), dhe eshte ne gjuhen angleze, me perkthim kroat.
 
 Filmi duhet shikuar nga te gjithe. Une e kam shiquar kete film disa here, dhe prap mund ta shiqoj edhe plot here.

Louise L Hay eshte nje nder femrat me inspiruese e viteve 80 e deri me sot. Libri i saj eshet bibla ime. Mundeni me google mbi historine e kesaj krijese, ndersa tash do te ndaj me ju kete film qe i ka ndryshuar jeterat e shume njerezve ne bote.

Shiqoje kete film me kenaqesi edhe rekomendoju te tjereve nese te pelqen. Shperndaje lirisht linkun me tutje. Edhe te rrinjet eshte mire me shiqu kete film.

 Filmin shikojeni kur keni kohe dhe kur jene te qete dhe jo te stresuar. :)…

staticcaravansforsale.org

Might you have even more blogposts such as the following one named,
A e deshiron nje kendveshtrim tjeter mbi jeten?
| Inspirim pa dallim – Elvira Haxhiaga? I actually would like to read through
even much more regarding it. Thanks.

Your email address will not be published. Required fields are marked *