Elvira Haxhiaga edhe ne Facebook

Pasi qe shume nga ju me shkruani dhe i deshironi keshillat e mia, qe zakonisht nuk jane aq te komplikuara ju sygjeroj te klikoni ketu qe hyni ne faqen time ku mund ti gjeni keto keshilla.

Kliko ketu per te dalur tek faqja zyrtare.

Elvira ne Kosove duke e mbajtur nje ligjerate per nje grup te rrinjesh nga Mitrovica, mbi identitetin profesional dhe zhvillimin e karrieres. Mitrovice, 2010

Your email address will not be published. Required fields are marked *