Nëse të hahet gjë ëmbël non stop?

Nëse të hahet gjë ëmbël non stop?

Te hahet gje ëmbël non stop sepse ke mungese te mineralit krom ne trup, zink dhe absolutisht Vitamines B!

Sheqeri ka efekte te ndryshme:
1. Te jep energji, nese i nevojitet trupit
2. Eshte medikament konzervimi qe do te thote mbyt bakterie
3…si dhe pasi qe jep energji ka mundesi edhe te na zvogeloj ankthin/depresionin, kete ne periode shume te shkurt

E dijme qe nese sheqeri mirret me massa te medha nuk eshte OK. Nese trupin e kompenzojme vetem me sheqer kur eshte i “urritur” per vitamine atehere nuk eshte fare ne rregull!

Duhesh ta kesh parasysh se sheqeri nuk rekomendohet si zevendesim apo kompensim i diqkafit tjeter.  Sa here te teprosh konsumimin e  embelsirave apo sheqerit en menyra te ndryshme duhesh te mendosh nje here extra. Zvogeloje dozen e sheqrit dhe rrite ate te mineralit dhe vitaminit.

Vitaminat qe i rekomendoj dhe qe permbajne extra vitamin B dhe minerale qe i nevojiten trupit jane meposhte. Edhe ne raste te depresionit, pagjumesise, alergjive te ndryshme, lodhjes konstante, abortimeve te padeshirueshme, pastaj personat qe kane problem me tension te larte te gjakut, diabetes, i rekomendoj keto meposhte.
“Overdrive”
LifePak Essentials
Marine Omega
apo
LifePak dhe Marine Omega si nje paket
si dhe lengu si superfrukteve G3. (per femije dhe ata qe nuk mund te perbijne kapsula)
Keto une i konsumoj vet dhe i rekomendoj ne kete webbshop:

Me poshte eshte nje link ku mund te gjeni LifePak Essentials dhe lexoni me shume per te:

Kliko ketu

Me shkruaj me pyt dhe mos hezito!
elvira@lookfeeldogood.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *