Margarina nuk eshte per tu ngrene

Fotoja e meposhtme ilustron se milingonat jane me te mencur se nejerzit. Ato jane mbledhur te gjalpa e jo margarina. Sepse ne fakt konsistenca e margarines eshte konsistence jo natyrale qe krahasohet me plastiken.

As margarina qe nuk ka shume yndyrre ne pjsen e majte te fotos nuk ka milingona.

Nese e keni margarinen ne kuzhine hidheni ate menjehre dhe konsumojnei gjalpen apo vajrat jo te rafinuara.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *