Elvira Haxhiaga “Live” – Video Konference me daten 28 Qershor 2012 ora: 18:30

Te nderuar lexues,

Pasi  qe shume nga ju me shkruani dhe kontaktoni per brengat dhe problemet e juaja shendetesore kam vendosur qe ne muajin Qershor ta kem nej video Konference.

Do ti perqendrohem temes: “Ankthi dhe si ta gjejme inspirimin ne deshperim!”.

Qe te mund te me percjellni me duhet email adressa e juaj, aty do te ju dergoj ftesen dhe gjithashtu do tju dergohet lenku per tu kyqur LIVE. Dergoma emailin tend dhe atyre qe deshirojne te kyqen ne adresen:
life@lookfeeldogood.com
dhe paraqitu me emer mbiemer dhe ne cilin vend jeton.

VINI RE:  Ora do te jete sipas zones se Kosoves,  ndersa ju qe jetoni ne zonat tjera ta keni parasysh kete.

Ju lutem planifikoni diten dhe ejani me kohe se EVENTI  FILLON EXAKT NE ORA 18;30 e jo me vone. Eja 15 min me heret.  


Your email address will not be published. Required fields are marked *