Vitamini B ne vend te Bensedines

Ne kete video flas per vitaminin psikologjik qe na qetson.

Pasojat e barerave psikologjike qe shkruhen nga mjeket jane aq te rrezikshem qe mund te sjellin pasoja tragjike, nese e humbim kotrollin e perdorimit, qe gje eshte shume e zakonshme.

Bensedini e manipulon trurin me shume se sa qe i ndihmon.
E kam publikuar nej post mbi barerat artificiale qe e shkaterrojen shendetin  nese perdoren nje kohe te gjate. Kliko  ketu per ta lexuar.

Sekuenca e videos se meposhtme ben fjale per efektet pozitive kur te konsumojme vitaminin B. Perndrsyhe ky Vitamin eshte baze e jetes dhe zhvilimit te trupit dhe trurit. Shumica e te rriturve dhe femijve kane mungese te vitamines B qe rezulton ne efekte negative, nje nder to eshte edhe pagjumiesia dhe depresioni.

Your email address will not be published. Required fields are marked *