Cilat jane msheftësitë e industrise se kozmetikes?

Ne kete video ju tregoj se cka permbajne shumica e produkteve te juaja qe i perdorni per ju dhe femijet e juaj. Te gjitha nga sapunet, shamponat, pasta te dhembeve etj.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=t_C86QOG9i4]

Per ta shiquar pjesen e dyte te videos klikoketu.

Nese deshiron qe edhe ti te nashkangjitesh ne grupin e posaformuar ne Facebook “Ta forcojem shendetin shqiptar” kliko ketu.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *