The so called American Dream

E postoj kete video“The American Dream” per ata qe e flasin dhe e kuptojne gjuhen angleze, sepse kjo video te zgjon nga gjumi nese ke menduar se bankat boterore e financojne shoqerine. Nese nuk e kupton njehere, shiqoje edhe njehere, dy here apo tri here.
Nese ke mendu se bankat egzistojne per te ndihmuar shoqerine dhe perfituar nga  ajo do te mendosh prap. Nuk eshte vetem aq.  Nje elite e biznisemenave na kontrollon te gjithve nepermes te ashtuquajtur Bankes Boterore. (The Federal Bank).

Your email address will not be published. Required fields are marked *