Religjioni nuk ka lidhje me fuqine krijuese

Fuqia krijuese eshte e bekuar edhe ska kurrfare lidhje me pershkrimet qe i behen neper librat e ashtuquajtura fetare.
Kjo sekuence eshte nej ilustrim fantastik se si njerezit i kane formuar idejat e tyre se qka eshte Zoti dhe ligjet e tij.

Kjo eshte pjesa e 1/3, shiqojeni edh e2/3 dhe 3/3 per ta pare komplet.

Your email address will not be published. Required fields are marked *