E treta vërteta

Edhe njehere e verteta deshmon faktin e realitetit te se perditshmes sone ne shoqerine shqiptare.
Diversiteti dhe akseptimi i tij nga shoqeria eshte e vetmja menyre per tu transformuar nga primitivizmi ne nje nivel me te civilizuar.

Ne kete sekuence per here te pare paraqitet nje  e vertete e  nje transpersoni, shqipetar, Nikoletes. Nikoleta nuk eshte e vetmja. Por sa me shume te verteta qe tregohen aq me shume  diversiteti to te “dal” ne shesh. Ta tregosh te verteten ne te shumten e rasteve dmth rrezik, edhe i jetes.

SHumica prej nesh e zgjedhim ta tregojme te verteten tone, cfardo qe te jete ajo. Ate  rrezik  e “marrim” cdo dite, dhe e dijme se e verteta eshe menyra e vetme ta transformojme primitivizmin ne civilizim dhe humanizem.

Your email address will not be published. Required fields are marked *