Shqipëria para Maqedonisë!

Me daten 4/2 parlamenti i Shqiperise e ka aprovu njezerit ligjin kunder diskriminimit te personave Homoseksual, Bisekusal edhe Transgjinorë .

Hapi i pare drejt nje shoqerie me te shendosh dhe akseptuese. 🙂
Pa marre parasysh se si praktizohet ky ligj ne realitet, civilizimi dhe shkalla e zhvillimit te nje shteti reflektohet ne ligje.

Per te ditur me hollesisht mbi kete ligj kliko ketu.

URIME TE GJITHE SHQIPTARVE HOMO; BI; TRANS KUDO QE  JANÊ!

Your email address will not be published. Required fields are marked *