Fëmijët janë kënaqësia III – Children are the joy III

Po e pranoj se jam  totalisht e mahnitur dhe e zënë me fuqinë e krijimit të femijut. Ne videon e mepotshme do ta shohim 7 vjeqarin Jalen duke kecyer breakdance dhe talenti i tij krijues dhe hyjnor.

Reflektimi im pasi qe i kam shiquar keto lloje videosh qe sa dite me radhe eshte se femiju mund ta shpreh kete talent dhe krijim vetem nese lejohet dhe e ka lirine ta shprehe ate. Per ta shprehur krijimin hyjnor pa marre parasysh se ne qfare forme shprehet ajo femiju (ne kete rast, sepse edhe tek te rriturit shprehet) athere duhet me egzistu “rahati” dhe qetesi ne ate ambient, qetesi shpirteror pa kurrfare stresa qe e pengojne fuqine krijuese te shprehet. Edhe tek keta femije mund ta konstatoj se talenti i tyre mund te shprehet sepse aty ka vend (space) per tu shprehur krijimi i saj apo i tij.

OK..tash kenaqu me krijimin e Jalen-it dhe mirësine e Ellen, si zakonisht, gjithmone me humor dhe dashuri.

Your email address will not be published. Required fields are marked *