Fëmijët janë kënaqësia II – Children are the joy II

Mbasi që sekuenca e vidoes se mbrëmshme kontriboj ne rekord te “klickave” ne blogun tim  konstatova se femijet jane temë e popullarizauar.

Edhe nje favorit i imi , 8 vjecarja nga New Orleans med humroin e saj dhe ne sekuencen pas kesajna me zerin e saj hyjnor.

Tione Johnson  8 vjeqare dhe kengetare, pjesa 1.

Tione Johnson  8 vjeqare dhe kengetare, pjesa 2.

Rejhan Meshekrani

Very, very amusing! I did not think anything would top the last night’s video. But, this definitely did! 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *