Fëmijët janë kënaqësia – Children are the joy

Nje qëllim tjeter i jetes ime eshte te ndaj kenaqesine me te tjeret…te qeshurit te ben te ndihesh mire..e pse jo te qeshim me shume?…..shume thjeshte dhe gratis. 🙂

Kjo sekuence e videos me jep energji dhe aprovon faktin se femijet jane qeniet qe e bejne kete toke te sillet dhe  hena te ndriqoj.

Ellen DeGeneres ne showin e saj me 3 vjeqaren Isabella Natalini qe e kendon alfabetin permendesh. Shiqoni dhe kenaquni me mrekulline nr. 1 Ellen dhe nr.2 vogelushen Isabelle.

Your email address will not be published. Required fields are marked *