Susan Boyle – Inspirim, shprese, dashuri, kenaqesi..ALL IN ONE!

Ky post ose kjo video me ve te qesh dhe me jep ndjenje te nje kenaqesie madheshtore qe nuk di si ta pershkruaj..

Susan Boyle, femer 47 vjeqare qe e ka thyer rekordin e cdo videoje ne YOUTUBE, qe krejt globi tokesor flet dhe e percjell…sot videoja e saj i ka me se 60 milion “klicka”..nje femer nga nje fshat i vogel ne SKotland qe ka inspiruar cdo njeri ne cdo skaj te botes ne momentin kur e ka shkel skenen..

Ne emer timin dhe krejt atyre qe inspirohen cdo dite e falenderoj kete qenie qe jo vetem sjell inspirim por edhe shprese dhe buzeqeshje..moment kur i harron te gjitha brengat…THANK YOU SUSAN BOYLE!

Urdhero dhe harroji brengat per 6 apo 7 minuta…

Your email address will not be published. Required fields are marked *