Ndalu edhe ndijë

…edhe mos e ignoro ndjenjen qe te kaplon…vetem po ta rikujtoj se sa here te vjen ndonje ndjenje nga “kerkahi” athere mos i ik ndjenjes..pranoje ate dhe ndije…

Pas nje pause te shkurter disa diteshe, po shkruaj sot pak.

..edhe pse nuk shkruaj nuk dmth se nuk mendoj per “juve” qe e lexoni kete blog…mendoj per qdo dite..

Per mua pauza dmth te ndalem dhe te pregatitem per “inspirimet” tjera qe Universi mi dhuron, por edhe mvaret ngase jam pak a shume e zene me pune, mendime apo perjetime tjera…pauza eshte e mire…

ne postin e ardhshem qe vjen do tja vazhdoj me “Momentin e se tashmes 3” nje meditim qe do t’ja kushtoj ngritjes e vetedijes..

Deri athere une te kisha rekomenduar ti lexosh dhe ushtrosh/aprovosh pjsen 1 dhe 2 te Momentit te se tashmes si dhe ti lexoosh dhe rikojtosh postet e mia te kaluara…edhe mos harro mu ndal disa qaste dhe te jesh e vetedijshme se je duke marre fryme :)…

Te pershendes dhe te dergoj dashuri te pakufizushme dhe ndritshme…

Love dhe light to YOU and those around YOU.

Your email address will not be published. Required fields are marked *