Eliminoji emocionet toksike (helmuese) – Realeasing Emotion Toxins

by Deepak Chopra again…

Shume efikase dhe me se e rekomenduar…zbatoje kete sa here e ndin vehten qe je “ngujitur” ne emocione te padeshirueshme dhe negative.

Keto emocione quhen edhe helmuese per shkak se nuk kane rol tjeter perveq se te behesh te ndihesh “keq”. Cdo jobalans ne trup eshte rezultat i mendimeve qe sjellin emocione te padeshirueshme dhe  dhembje. Dhembjet jane “jo natyrore” qe shkaktohen nga jobalanci mental apo emocional, qe nese zgjat me kohen e helmon qdo qelize te shendoshe ne tru, trup dhe ne vetedije

Sidoqoqofte sekvenca e vidoes vjen me poshte..

Love as alwyas! 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *