Mrekullia yte by Deepak Chopra

Se sa e /i mrekullushme je ti dhe se ti krijimi yt eshte pasqyra e kosmosit dhe universit mund ta shohish ne nje sekuence te shkurter ku Deepak Chopra, si shkencetar, dijetar dhe mjek e shpjegon ne nje menyre te thjeshte dhe te kuptushme krijimin dhe perfekcionin e trupit tend dhe cdo qeliza te trupit tend.

Kisha porpozuar qe te shiqosh edhe me shume vido me Deepak Chopra ne youtube. Ky person eshte nje nder favoritat e mi nder dijetaret modern te Zhvillimit personal dhe shkences.

Shiqoje disa here nese eshte e nevojshme..:)….sepse edhe ketu behet fjale per “vetedijen”..por ne nivelin qelizor…I love it!

Your email address will not be published. Required fields are marked *