“What the bleep do we know”…edhe nje film mese i shiquar

…ne boten e Quant fizikes dhe ate spirituale…:)…

Edhe ky film apo sequencat e ketij flimi kane te bejne per TY dhe MUA. Per te gjithe ne. Filmi eshte i bere ne menyre fatnastke sepse edhe shkenctaret te lamive te ndryshme edhe dijetaret e sferave te ndryshme e thojne nje gje te njejte.

Nese ke kohe shiqojji e gjitha sequencat me radhe…

Edhe ky film ma ka ndryshuar te menduarit dhe si veproj ne jete…

Urdhero…vetem per ty dhe per mu :)…

KLiko ketu per ta shiquar filmin.
http://www.youtube.com/watch?v=ioONhpIJ-NY

Your email address will not be published. Required fields are marked *