“The secret” – Sequenca te filmit më të popullarizuar

Nje nder filmat me të shitura dhe popullarizuara në bote ne drejtiimin “Zhvillim personal” (Personal developmnet).

Nuk e di se a ke ndëgju për ketë film më herët. Kur e kam shqiu këtë film për herë parë, ka qene nje dite pasi që kam arritur nga pushimi 5 javor ne Zelande te Re ne vitin 2006. Produkcioni i filmit eshte australian. (Afer Zelandes) :)…

Filmi më ka bë të ngritem nga nje niveli i nenvetedijes ne nivel tjeter te vetedijes….ka qene pernime nje WOW BIG TIME experience…Me ka bë tí kuptoj disa aspekte te jetes dhe ka qene nje eksprience madheshtore qe ne nje mengjes ne ora 04.00 te vitit 2006 e te perjetoj diqka te re dhe per here te pare dhe te papershkrushme..
Papritur..qdo gje kishte kuptim ..papritur e gjeta kontekstin e sukseseve dhe mossukseseve te mia ne jete…

…ky perjetim suprem i filmit ende zgjat edhe sot edhe kam vendos që kur mos të ndalet.

Filim e kam shiqur disa here edhe sa heer te shiqoj sende te reja mesoj….ndegjoj sende qe nuk i kam ndi me heret ne film edhe pse e kam shiquar ndoshta 10 here  apo ndoshta 15 deri me tash…

Ne postin tim te djeshem kam shkruajt per ligjin e atrakcionit..ky film e ka formuar nje rrjete te rre  me neurone te reja te fresketa ne trurin tim dhe me ka bej ti aplikoj kete ligj ne jeten time te perditshme…rezultati eshte me se i rekomenduar…

Besoj se mjaftojne reklamat e mia tash..dhe shpresoj qe do ta kuptoni “mesazhin” e 20 minutave te ketij filmi..

Enjoy with love..

Shiqoje filmin duke kliku ne linkun me poshte.
http://www.youtube.com/watch?v=_b1GKGWJbE8

Rejhan Bunjaku

Wow… you have done it again…

I loved it… It was breathtaking and magnificent..

Especially the “time delay” bit…

If you have time, don’t wait for time….

Your email address will not be published. Required fields are marked *