Fuqia fjalës

Përderisa ende jemi tek “mendimet” dhe fuqia e mendimeve kisha pas dëshirë me nda me Ty/Ju edhe një “fuqi” tjeter…FJALËN!

Edhe neper librat religjioze shkruhet per fuqinë e fjalës…por sigurisht se eshte intrepretuar dhe perkthyer ne menyra te ndryshme.

Në këtë video që vijon do te shifni fuqinë e fjalës të aplikuar në ujë..apo krisatle te ujit. Shkenctari japonez Emoto ka be nje zbulim inovativ dhe te mrekullushem…në të vertetë Emoto ka fotografuar mesazhet e ujit nepermes kristaleve…

Mbasi që ta shifni videon une ju shtroj pyetjense nëse fuqia fjales ndikon në ujë dhe e dijme se trupi ynë perbehet 75-90% nga uji athere fjalet tona ndikojne “kristalet” e “ujit” ne trupin tone?

 

 Your email address will not be published. Required fields are marked *